Her på siden kan du få lidt historie om symaskiner og støvsugere

Historie om Brother

Selskabet:
• Brother har eksisteret siden 1908 (firmanavnet Brother er fra 1934).
• Brother oprettede sit første kontor i Europa i 1958.
• Brother har været i Danmark siden 1968.
• At Your Side, over hele verden: Brother gruppen opererer i 28 lande og sælger til          mere end 100 lande.
• Brother fabrikker er placeret i 24 lande, deriblandt Japan, Taiwan, Kina, Korea,    Amerika, Malaysia, Brasilien, Irland og Storbritannien.
• Større end du tror: Arealet af Brother’s Jupiter distributionscenter in Memphis, Tennessee, USA, er på størrelse med 12 fodboldbaner.
• Karaoke konger: I Japan er Brother den førende leverandør af banebrydende ISDN multi-media karaoke teknologi og polyfoniske ringetoner til mobiltelefoner.
• Fascinerende fax: Brother er verdens største producent af telefax og har solgt over 10 million maskiner.
• Lille men perfekt formet: Brother lancherede verdens mindste selvstændige mobilprinter. M-print er så lille, at den passer i en jakkelomme!
• Etisk livssyn: Brother var den første printerproducent, som opnåede den eftertragtede TCO standard i 2003 – et globalt anerkendt benchmark for udmærkelse inden for økologi, energi, emission og ergonomi. Brother er også den første producent, der har fået en inkjet alt-i-én Blauer Engel godkendt.
• Zero to hero: Brother’s P-touch labels kan fryses ved temperaturer ned til -80°C og kan tåle temperaturer helt op til 300°C.
• Styrke til folket: En super sofistikeret Innov-is 4000D computerstyret broderimaskine har omkring samme datakraft som en bærbar PC!
• Design for livet: Nogle af verdens største modenavne, så som DKNY, Levi’s og Zandra Rhodes, er lavet med en Brother industri symaskine

Historie om Elna

Selskabet:
Varemærket Elna har altid symboliseret kvalitet, innovation og service. Elna bygger også i dag sit selskab på dette fundament. Elna er et selskab i vækst, som er optaget af at give sine kunder og internationale distributører den bedste ekspertise. Elna er aktiv i over 60 lande rundt om i verden. Elnas styrke ligger i visheden om, at vi har med et internationalt marked at gøre. Derfor er det vort vigtigste formål ved vor produktudvikling at afdække de forskellige behov og trends på de forskellige markeder. Elna har en stærk tro på, at søm skal være sjovt, og for at det skal være sjovt at sy, må maskinerne være: brugervenlige, alsidige og moderne. Som et resultat af dette var Elna den første til at introducere specielle egenskaber som letvægts maskiner, automatisk nåltråder, heirloom søm, forlængelsessøm, hukommelsesbanker, Pro Cards og EnVision Cards. I tillæg har Elna altid været kendt for vores stingkvalitet og designet på vores symaskiner.

Historie Varemærket Elna har gennem flere banebrydende innovationer, oparbejdet en markant plads i syindustrien og vore produkter er i en klasse for sig selv. Elnas symaskiner har eksisteret siden 1940 med lanceringen af Elna # 1, den første kompakte, mobile, elektroniske symaskine med friarm (når foldet ud, formede metalkuffertens sider et symaskinebord). Elna # 1 var grøn, et modtræk til den traditionelle sorte, hvilket i sig selv var en innovation dengang. Maskinen var en stor succes, og sådan begyndte Elnas engagement i industrien for husholdningssymaskiner. Elna Supermatic blev introduceret i 1952 med egenskaber som zig-zagsøm og udskiftelige mønsterkammer, designet for at sy forskellige sømmønstrer. I 1968 blev Elna Lotus lanceret. En kompakt symaskine med et unikt design. I dag kan man se Elna Lotus i designsamlingen på New York’s Museum of Modern Art (MOMA). For at være konsekvent i strategien om at forblive i fronten af teknologi-udviklingen, lancerede Elna den første strygepresse for husholdningsbrug i 1973. ElnaPress fik enorm succes, da den revolutionerede, hvordan folk strøg deres tøj. ElnaPress var i sandhed den første strygepresse, som var designet for husholdningsbrug.

Produkterne Elnas produktserie indeholder Elna symaskiner, Elna overlock og Elna strygepresser. Elna symaskiner og overlock dækker en bred vifte af produkter, alt fra enkle mekaniske modeller til avancerede computerstyrede symaskiner, som kan både sy og brodere intrikate broderier. Bag hvert produkt ligger Elnas dedikation til fremragende dygtighed og kvalitet.