Kvalitet er for os et gennemtænkt helhedssystem

I vores kvalitetskæde er det ikke nok for os blot at kontrollere os selv med hensyn til målbare resultater. Derfor forgrener vores viden og erfaring sig ned igennem vores forsyningskæde, således at produktionen af vores artikler bliver ensartet og i bedste kvalitet med hensyn til materialer og produktionsform. Med fokus på dette område sikrer vi vores kunder microfiber-produkter af højeste standard.

Ydermere er samtlige produkter fremstillet under ISO 14001 & 9001 og opfylder kravene på REACH SVHC kandidat-listen, som omhandler miljø og sundhedsfarlige stoffer i tekstiler.

Produkt: Selvfølgelig skal produkterne være af højeste professionelle kvalitet. Vores produkter er kendt for lang holdbarhed og bedste rengøringseffekt.
Vi har udelukkende egne udviklede produkter i bedste professionelle kvalitet.

System: Vi har udviklet et komplet rengøringssystem som rationaliserer rengøringsarbejdet på flere punkter.
De to centrale punkter er økonomi og kvalitet.
Ved brug af vores system vil du spare tid og forbedre rengøringskvaliteten i forhold til traditionel rengøring. Samtidig vil forbruget af rengøringsartikler, herunder særligt kemi i forhold til alm. rengøring, falde markant.

Rutiner: Vi analyserer arbejdsområderne og sammen udarbejder vi effektive rutiner – som skærer overflødige arbejdstimer bort.

Garanti: Vores microfiber produkter tåle at blive tørretumblet ved MAX 60 grader, og tilmed yder vi 3 års garanti samt udvidet reklamationsret, på alle vores produkter.

Det kan vi naturligvis kun gøre, fordi vore tests og erfaringer med microfiber-fremstilling og – anvendelse kommer vores kunder til gode.

Husk blot at læse produktdatabladet før anvendelse af produktet.