Her finder du et lille udpluk af de rengøringsartikler vi fører

Super Tentax
32×32 cm universal microfiberklud til al overflade rengøring. Høj rengøringsperformance og en bakterieopsamling på 99%.

Tentax Nano-Ag+ Microcide
40×40 cm antibakteriel microfiberklud som dræber 99,9% af bakterierne. Særdeles velegnet som køkkenklud

Auto Polerings-/klargøringsklud
40×40 cm. Ideel klud til bilen – 100% fnugfri. Særligt velegnet som  polerings – klargørings og aftørringsklud  efter vask af bilen

Tentax Ultra Shine Glas
40×40 cm. Ideel til rengøring af bl.a. spejle, stål og krom. Lang levetid, høj rengøringsperformance og en bakterieopsamling på 99%.

Super Tentax Waffel
40×40 cm. Velegnet til køkkener med høj smudsbelastning. Høj rengøringsperformance og en bakterieopsamling på 99%.

Mikro Vision Mop
40 cm. Særdeles effektiv all-roundmicrofibermoppe. Lang levetid, høj rengøringsperformance og en bakterieopsamling på 99%.

High Performance Mop
40 cm microfibermoppe, som er ideel til især trægulve. Lang levetid, høj rengøringsperformance og en bakterieopsamling på 99,8%.

Performance Clean Plus Dry
Pelstørmoppe med velcro, 40 cm. Bruges i stedet for støvsugning før gulvvask. Opsamler effektivt støv og snavs. Ekstra lange elektrostatisk pelsfibre.

Vision Health Care Mop
40 cm specialudviklet microfibermoppe til skridhæmmende, gummigulv og ujævne gulve, industrigulve, bakterieopsamling på 99,9%.

Basic Dryp Mop
40 cm bomuldsmoppe, velcro-system og til dryp-og-kop-vaskesystem. I våd tilstand som udlægningsmoppe og i tør tilstand som optørringsmoppe.

Hermetic boks til garn
Smart 10 liters moppeboks med låg. Bruges til at forberede 40 cm mopper. Mopperne lægges ned i spanden eller stilles på højkant. Hjul kan påsættes.

Komplet afstøvningsmoppe
Komplet afstøvningsmoppe med håndtag,Fleksibelt og bøjeligt håndtag betyder, at moppen kan bøjes og tilpasses en bestemt vinkel – og blive i positionen

Universal rengøringsspand
Universal rengøringsspand i Hård plast som kan bruges til den daglige rengøring. Farve: rød. Kapacitet: 9 liter. Mål: B24xL30,5xH21,5 cm. Vægt: 560g

Signalskilt med tekst
Signalskilt til at gøre opmærksom på nyvasket gulv. Skiltet kan klappes sammen og er derfor let at opbevare / medbringes på rengøringsvognen.

Plastbakke med holder
Kemibakke med hank. Praktisk holder til 3 flasker kemi / sæbe og med ekstra plads til microfiberklude. mål: 33,5 x 7,5 x 25cm.

40 cm velcrofremfører
til velcromopper samt til brug af moppedug. Behæftelse under og oven på fremføreren. Kan anvendes med ErgoBend. Passer til 40 cm velcromopper.

Clean Plus fremfører T.F.
Ultralet velcrofremfører, 40 cm. Åbningssystemet easy-touch låser og aflåser nemt skaftet fra fremføreren. Hæfter på moppen ved hjælp af velcro.

Clean Plus P.F.M
40 cm klassisk moppefremfører med magnet, som passer til fladmopper samt drypgarn. Låser automatisk. Har en særlig kraftig magnetlås. Ergonomisk.

Clean Plus teleskaft H.B.2
Ultra let 2-delt teleskopskaft med 2 skumgreb, 100-180 cm. Ideel til gulvrengøring. Stærkt og robust i tykt aluprofil med indvendigt låsesystem

Ultra Ergo Globe teleskopskaft
Teleskopskaft længde: 100-180 cm med roterbar knop og roterbart håndtag, Kan stilles op af væggen uden at vælte,holdbart med indvendig vridlås.

Basisvogn til drypsystem
Komplet rengøringsvogn med spand, dryprist, skaft, fremfører og 1 stk. Clean Plus Damp Mop, 40 cm. Den perfekte vogn til steder hvor der behov for en lille vogn.

Rengøringsvogn Komplet
Komplet med spande, teleskopskaft er med roterbart håndtag og top, fremfører og 15 stk. Mikro Vision mopper, 40 cm. Inklusiv holder til pose eller vaskenet.

Champion 9
Rengøringsvogn til drypsystem i et kompakt design inklusiv vaskenet. Gennemtænkte og gennemtestede detaljer. Store lydsvage Ø120 mm special hightech hjul.

Nordic Recycle Speed Mop
Stabil og robust vogn med sækkeholder, gulvvaske og inventarspande. Produceret af 13% genanvendt plast, og alle materialer er 100% genanvendelige

Nordic Recycle Trolley – small
Miljøbevidst, stilren og brugervenlig rengøringsvogn. Består af 75% genbrugsplast, og alle anvendte materialer er 100 % genanvendelige. Aflåste skabe, m.m.