En støvsuger i dag kan være mange ting, en støvsuger med ledning, en støvsuger på batteri, en robotstøvsuger, en støvsuger på skaft eller bare en til lige at bruge i en håndevending. En støvsugeren med ledning kan så fåes i uendelig mange varianter.

Når man skal have en ny støvsuger med ledning, er det vigtigt man gør sig nogle tanker om hvilke krav man har til sin nye støvsuger. Nogle af de ting der oftest kan være et krav er f.eks. støjniveau, lednings længde, posens størrelse, garanti, service og pris. Nogle af de ting man som udgangspunkt bør købe er en støvsuger med HEPA filter. Dette betyder at de små støvpartikler bliver i maskinen og ikke bare bliver blæst ud igen.

I dag har EU jo lavet regler omkring motorstørrelse så alle støvsuger har i dag en max motorstørrelse på 900 W. Mange producenter har dog valgt at gå længere ned, dvs. man kan få støvsuger fra 300 Watt til 900 Watt.

Som tommelfingerregel kan man sige at de gode maskiner idag koster fra ca. 1200.- kr. og op efter, men vi har støvsugere fra 599,- og op efter. Køb noget ordentlig, så bliver selve opgaven omkring støvsugning lang bedre.
Alle vor husholdningsstøvsugere med ledning sælges med 5 års service, hvilke er med til at din støvsuger kører og kan gøre rent i mange år frem.