Værksteds afdeling. Vi reparerer og servicer husholdnings symaskiner og støvsuger, samt mindre industristøvsugere på vor eget værksted. Vi gi`r garanti for vel udført arbejde, og er du i tvivl om en reparation kan betale sig, giver vi gerne et uforpligtende Tilbud. For reparation / servise på støvsugere eller symaskiner er værkstedet åben hverdage fra kl. 9.00 til 15.00.
Alt i reparation af slanger og tilbehør. (hvis dele kan skaffes eller er på lager.) prøver vi at ordne mendes de venter. Mange af vores støvsugerreparationer udføres fra dag til dag og skal man havde service-tjek på sin støvsuger kan man evt. bestille tid så kan vi mange gange klare det inden for 3 timer, (hvis man alligevel skal ind til byen og handle). Ved reparation / service på Din symaskine skal Du regne med ca. 2-5 arbejdsdage, men du er altid velkommen ind i butikken eller ring på tlf. 6612 0390 og få oplyst vores reparations / service tid lige nu.

Gratis Pris-tilbud
Kom ind i vores Butik / værksted (Klokkestøbervej 18) og afleverer din symaskine eller støvsuger, vi går så din symaskine / støvsuger efter i alle “sømmene” og finder ud af hvad den fejler derefter får du så et GRATIS PRIS-TILBUD på evt. reparation eller service.